Asayiş
  • 28.6.2024 13:11

İlişkiye zorlayan kocasını öldürüp polise teslim oldu...

İstanbul Bağcılar’da bir kadın önce eşini yatak odasında ruhsatsız tabanca ile başından vurup öldürdü ardından polise gidip teslim oldu. Şüpheli kadının ifadesinde; Uzun süredir aramız bozuktu. Zorla ilişkiye girmek istedi tartışma büyüyünce çekmeceden silahı alıp ateş ettim” dediği öğrenildi. Şüpheli kadın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kocasını öldürüp polise teslim oldu... “Yatak odasından silahı alıp başına ateş ettim”

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesinde ikamet eden Remzi ve Fatma Meral çifti arası uzun süredir sorunluydu. İddiaya göre dün sabah saatlerinde ikili arasında bir tartışma daha yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fatma Meral yatak odasındaki çekmecede eşine ait olan ruhsatsız tabancayı alıp eşi Remzi Meral'i başından vurdu. Adam kanlar içinde yere yığılırken kadın hızla evden çıkıp karakola gitti. Polise teslim oldu.

POLİS EVDE EŞİNİN CESEDİNİ BULDU

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri adreste Remzi Meral'in cansız bedeni ile karşılaştı. İncelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumuna götürüldü.


"BENİ İLİŞKİYE ZORLADI ATEŞ ETTİM"

Karakola teslim olan Fatma Meral ise ifadesinde; "Eşimle uzun süredir aramız bozuktu, olay günü beni ilişkiye zorladı. Bende istemeyince tartışma büyüdü. Yatak odasındaki çekmeceden silahı alarak ateş ettim" dediği öne sürüldü. Karakola teslim olan kadının işlemleri sürerken polisin olayla ilgili çalışmasının devam ettiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2024 13:14

İLGİLİ HABERLER