Asayiş
  • 18.11.2006 16:19

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİNİN SIR ÖLÜMÜ ...

İzmir Polisevi'nden emekli olan ve 15 yıl arayla aynı gün kızını trafik kazasında kaybeden baba Yücel Yetkin, oğlunu da duş almak için girdiği banyoda su dolu küvette ölü olarak buldu.


Sabia Ahmet İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi olan Soner Yetkin (13), dün saat 11.30'da duş almak için banyoya girdi. Küvete su doldurup yıkanan Soner Yetkin'in, uzun süre banyodan çıkmamasından şüphelenen baba Yücel Yetkin (51), banyoya girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Kızının ölümünden sonra üzerine titrediği oğlu Soner Yetkin'in su dolu küvet içinde yüzü koyun hareketsiz halde yattığını gören Yücel Yetkin, oğlunu hemen hastaneye yetiştirdi ancak Soner Yetkin'in çok daha önce hayatını kaybettiği anlaşıldı. En büyük hayali polis olmak olan Soner Yetkin'in kesin ölüm sebebinin yarın yapılacak otopsi sonucu belli olacağı ifade edildi.


Oğlunun ölümü ile yıkılan baba Yücel Yetkin, "15 yıl önce bir evlat acısını yaşadım. İkince kez aynı ay hem de aynı gün bu acıyı yaşamak bana çok koydu. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Allah bana bu acıyı iki kez tattırdı" dedi.


Karşıyaka Cengizhan Mahallesi'nde 18 Kasım 1991 günü arkadaşları ile oynayan 6 yaşındaki İlknur Yetkin, bir otomobilin çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı. Yaralanan 6 yaşındaki İlknur Yetkin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:13

İLGİLİ HABERLER