Yaşam
  • 6.1.2005 10:44

İŞTE BRITNEY'İN GÖNLÜNDE YATAN ASLAN

ANKARA - Kariyerine ara vererek bundan sonraki hedefini ''evini kadını olmak'' diye gösteren ünlü şarkıcı Britney Spears rotasını değiştirdi. Spears, gönlünde yatan aslanın Hollywood'u anlatan bir müzikalde yönetmen koltuğuna oturmak olduğunu itiraf etti.
     Internetteki ''imdb'' ve ''msnbc'' siteleri, Britney'nin yönetmenlik düşlerini ifşa etti.
     New York'ta geçen ay çektiği ''Do Something'' adlı klipte yönetmenlik için ''pratik yaptığını'' belirten Spears, bunun geleceğe rejisörlük düşleri kurmasına neden olduğunu söyledi.
     Stüdyoların bu klipte yaptığı çalışmaları görerek bu konudaki ''yeteneğini'' anlayacaklarına inanan Spears, ''Bu klip için çok hoş şeyler yaptım. Klibi beş saat içerisinde çekip bitirdik. Klibin koreografisini yaptım ve çekimleri yönettim. Yazmaya başladığım müzikalin yönetmenliğini üstlenmek istiyorum ve bu çalışma da Hollywood'un eğlenceli dünyasını anlatacak'' sözleriyle projesini özetledi.
     Kadınların yönetmenlikte daha başarılı olacağına inandığını dile getiren Spears, ''Bir kadın yönetmen koltuğuna oturduğunda filme bütün duygularını yansıtır'' açıklamasında bulundu Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:35

İLGİLİ HABERLER