Spor
  • 1.2.2012 21:58

Karaman: Sonuçtan memnun değilim...

Karaman, Hava ve saha şartları nedeniyle Serdar Kurtuluş'un sakatlanıp erkenden oyundan çıkması nedeniyle bir teknik adam olarak oyuncu değişikliklerinde kendisini zorlandığını belirtti.
Serdar Kurtuluş'un oyundan çıkmasının ardından 2. ve 3. oyuncu değişikliğini yaparken tedirgin olduğunu ifade eden Karaman, Oktay'ın attığı o güzel golün dışında Gençlerbirliği'nin net bir pozisyonu bulunmadığını söyledi. Maçın 1-0'ken Popov'un pozisyon bulduğunu aktaran Karaman, "Böyle bir maç izledik. Oyunsal olarak eksiklerimiz var. Bunları gidereceğiz. Giderebilmek için hava ve saha koşullarının iyi gitmesi gerekiyor. Cumartesi önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Galatasaray maçına daha iyi
hazırlanıp ve burada yaptığımız hataları yapmadan istediğimiz skoru alırız" diye konuştu.
Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Şenol Can da, zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini anlatarak, 80. dakikada talihsiz bir gol yiyerek mağlup olduklarını ve bu maçın telafisini Galatasaray'ı yenerek telafi edeceklerini belirtti.
Başarılı oyuncu Marek Sapara ise konuşmasında, maçı kaybetmeyi hak etmediklerini ifade ederek, "Kaleyi tutan bir şut bizim umutlarımızı ve 3 pouan ıaldı götürdü. 3 puanı almak için geldik buraya ama ne yazık ki hayal kırıklığına uğradık, futbolda böyle şeyler oluyor" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:08

İLGİLİ HABERLER