Asayiş
  • 23.3.2011 00:54

MALTEPE'DE KORKUNÇ CİNAYET!..

Maltepe Başıbüyük mahallesi, Fikir Sokak 12 numaralı evde yanlız yaşadığı iddia edilen Fatma Karataş günler sonra evinde ölü olarak bulundu. Komşularının 25 gündür haber alamadığı Karataş'ın oturduğu evden yükselen kokunun ardından kapıyı kırarak eve giren komşuları, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Battaniyeye sarılı olarak bulunan Karataş'ın polis tarafından incelenen cesedinde darp izlerine rastlandı.

Maltepe'de 2 çocuk annesi bir kadın yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu.
Olay, Başıbüyük Mahallesi Çiçek Çıkmazsı Sokak numara 12'de yaşandı. Alınan bilgiye göre, 3 ay önce kiraladığı dairede yalnız yaşayan Fatma Karataş'tan (43) yaklaşık 20 gündür haber alamayan ev sahibi, yedek anahtarla daireye girdi. İçeri giren ev sahibi, 2 çocuk annesi Karataş'ın cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, evde incelemelerde bulundu. Evin koridorunda yorgana sarılı halde bulunan ceset üzerinde yapılan incelemede darp izlerine rastlandı. Cesedin çürümeye yüz tuttuğu ve
tanınmayacak hale geldiği belirtildi. Evde yapılan incelemelerde yerde kan izlerine rastlandığı öne sürüldü. Karataş'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bir görgü tanığı, "3-4 aydır burada oturuyor. Ev amcamın. Amcamın kiracısı bir aydır falan görünmüyordu. Görünmediği için bugün yedek anahtarla içeri girmiş. Evde cesetle karışlaşmış. Ceset tanınacak halde değilmiş. Kan izleri varmış. Cesedin kaç günlük olmadığını biliyorum ama tanınacak halde değil" dedi.
Karataş'ın çocuklarının kendisiyle birlikte yaşamadığı, eşininse başka bir kadınla evli olduğu öne sürüldü. Olayın cinayet olup olmadığını araştıran polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 19:34

İLGİLİ HABERLER