Gündem
  • 29.4.2006 10:46

MAYOLU FOTOĞRAFLAR AŞK MI ŞANTAJ MI?

Anavatan Partisi Afyon Milletvekili Reyhan Balandı, birkaç gün önce Meclis kulisinde gazetecilere eski danışman Ali Yücel Akarcalı'nın, cep telefonuna mesaj attığını ve kendisine şantaj yaptığını açıklayınca, danışmandan misilleme gecikmedi. Balandı ile kumsalda çekilmiş mayolu fotoğrafları basına dağıtan Akarcalı, "Şantaj yok, aşk vardı. Onunla 5-6 yıl birlikte olduk. Evliyken de beraberdik. Benim için eşinden boşandı" dedi.

'Reyhan intikam alıyor'
Eski danışman, alkollüyken başka bir kadınla ilişkisi olduğu için Balandı'nın kendisinden intikam aldığını da iddia etti: "Reyhan Hanım kıskançlık yaptı. Ve benimle ilgili dava açtı. Kendisini tehdit ettiğimi iddia etti. Sonra tekrar barıştık ve davasını çekti. Geçen ay Adana'ya ailemin yanına gittik, annemin elini öptü. Seyhan otelinde aynı odada kaldık. Anavatan Partisi eski Yüreğir İlçe Başkanı Gökhan Özer bizi misafir etti. Lagos Restorant'ta yemek yedik. Ama sonra bir tartışma daha yaşadık ve ayrıldık. O gün de beni 'Seni sürüm sürüm süründüreceğim. Bu memlekette sana nefes aldırmayacağım' diye tehdit etti."

'Başbaşa tatildeydik'
Mayolu fotoğrafların Amasra'da çekildiğini söyleyen Akarcalı, "Biz ikimiz baş başa gittik Amasra'ya. Hakkında davacı olacağım. Bana ruh hastası dedi. Psikopat dedi. Şantaj yaptığımı söyledi. Reyhan hanım 'Ben görmüyorum onu, konuşmuyorum' diyor. Mart ayında Vakıfbank'tan 20 bin YTL kredi çektik beraber. Görüştüğümüzün bir kanıtıdır bu" diye konuştu.

VATAN'a konuşan Balandı ise aşk iddialarını yalanladı: "Bizim aile dostumuzdu. Garibandı, fakirdi yanımıza aldık. Destek olduk. Aile dostumuz olduğu için de sürekli beraberdik. Eski eşim, aile fertlerim hepsi tanırdı kendisini. Bizim başka fotoğraflarımız da var. Ailemizin olduğu, çocuklarımızın olduğu, teyzemle birlikte çekilmiş fotoğraflarımız da var." Eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandıklarını söyleyen Balandı, "Ben güya Akarcalı için boşanmışım, Yalan. Kendisinin psikolojik sorunları var. Ayrıca onun dolandırıcı olduğu da ortaya çıktı. Erhan bey diye birisi beni aradı. 150 bin dolar dolandırmış bu adamı. Daha neleri çıkacak göreceksiniz" dedi.

Eski eşi: Ben de oradaydım
VATAN'a konuşan Ali Balandı ise, eski eşinin iftiraya uğradığını söyledi: "Fotoğraflar çekildiği zaman ben de oradaydım. Hep birlikte tatile gitmiştik. Bir kadının mayo giymesi suçsa, Reyhan Hanım suç işlemiş demektir. Eski danışman Ali Yücel Akarcalı'nın maması kesilince bu iftirayı attı. Amacı para sızdırmak. Çok iyiliğimiz oldu bizim bu adama. Ama maması kesilince bize bunları yapıyor."

Geçen Aralık'ta Reyhan Balandı ile anlaşmalı olarak boşanan Ali Balandı, "Boşanmamızın tek sebebi siyasettir. Eşim milletvekili olduktan sonra hayatımız değişti. Beraber bir yere gittiğimiz zaman milletvekilinin kocasının ne işi var diyorlardı. Gitmediğim zaman kocası nerede bu kadının diyorlardı. Bıkmıştım artık" dedi.

(VATAN)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:36

İLGİLİ HABERLER