Spor
  • 23.2.2008 00:13

SAĞLAM: 'KIRMIZI KARTI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ilk yarıda 2-0 öne geçtikten sonra rahatladıklarını ve farkı artıracak pozisyon bulduklarını belirterek,

"10 kişi kaldıktan sonra zorlandık. Maçın sonları sıkıntılı geçmiş olsa da, bu zor deplasmanda özellikle ligde bulunduğumuz konum itibariyle puan kaybetmediğimiz için çok mutluyuz. Oyuncularım iyi mücadele etti, onları tebrik ediyorum. Denizlisporlu futbolcular da 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadılar. İyi mücadele ettiler. Denizlispor'a bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. Biz de artık bu dakikadan sonra Çaykur Rizespor ile oynayacağımız kupa maçına hazırlanacağız" dedi.


Ali Tandoğan'ın ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla ilgili de değerlendirmede bulunan Sağlam, "Her zaman söylüyorum. Oyuncularımız bundan sonra daha dikkatli olmalı ve daha fazla sorumluluk taşımalıdır. Ali Tandoğan yarın maçı tekrar seyreder de, 10 kişi kaldıktan sonraki dönemi iyi değerlendirirse, takımı ve arkadaşlarını ne kadar sıkıntıya soktuğunu görür. Bu da belki onun hayatında bir dönüm noktası olur. Bundan sonraki dönemde gereksiz kartlar görmez. Şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcusu veya futbolcuları bu kadar basit kart görmemeli" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş takım kaptanı İbrahim Üzülmez de, zor bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Özellikle son dakikalarda rakibin 4-5 forvet oyuncusunun üzerimize gelmesi bizi sıkıntıya soktu. Maçı buraya getirmemek gerekiyordu. Şampiyon olmak istiyorsak, saha içerisinde yaptığımız hataları aşmamız gerekiyor. Buradan 3 puanla ayrılmak sevindirici. İnşallah bundan sonra hem oyun olarak, hem skor olarak daha iyi oluruz" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Fatih Yiğen ise, iyi mücadele ettiklerini ancak istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "İkinci yarı herşeyimizi ortaya koyduk. Çok gol kaçırdık. Böyle maçlarda pozisyona girdin mi atman gerekiyor. Atamazsan yenilirsin. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakmak ve son haftalarda aldığımız mağlubiyetlere son vermek zorundayız" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı futbolcu Serhat Gülpınar da, maçta çok gol pozisyonu kaçırdıklarını belirterek, "Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra daha baskılı oynadık. Beraberliği yakalamak istedik ancak başaramadık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Pozisyon yokken arka arkaya 2 gol yedik. Bu maçı unutup önümüzdeki Kayserispor maçına konsantre olmak ve bu maçı kazanmak zorundayız" dedi.

Öte yandan karşılaşmayı yaklaşık 15 bin taraftar izledi. Karşılaşma öncesi biri bıçaklanan, diğeri de darp edilen 2 taraftar hastaneye kaldırılırken, maç sonrasında ise Beşiktaşlı bazı taraftarlar tribünlerdeki koltukları kırarak saha dışına attı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:44

İLGİLİ HABERLER