Asayiş
  • 31.3.2013 17:35

Saldırgan yakalandı, vurduğu kişi hastanede öldü

Tedavi için İzmir'e getirildiği ambulansın kaza yapmasının ardından hasteneye kaldırılan Durmazoğlu ise yaşamını yitirdi.

Olay, Ödemiş İlçesi Akıncılar Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki bir kahvenin önünde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, D.Ç. kendisine borcu olan Murat Durmazoğlu ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine D.Ç., av tüfeğiyle Durmazoğlu'nu bacaklarından vurup kaçtı. Bu sırada olayla ilgisi olmayan Mustafa Ağcadağlı da seken saçmaların vücuduna isabet etmesiyle yaralandı.

2 yaralı olayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Durmazoğlu, durumunun ağır olması üzerine İzmir'deki bir hastaneye sevk edildi. Ambulans, İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde bir otomobille çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralanırken, Durmazoğlu ise bir başka ambulansa alındı. Ancak Durmazoğlu hastanede yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, D.Ç.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan D.Ç., işlemlerinin ardından bugün saat 14.30 sıralarında adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, kendisine borcu olan 42 yaşındaki Murat Durmazoğlu'nu av tüfeğiyle bacaklarından vuran 39 yaşındaki D.Ç., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:42

İLGİLİ HABERLER