Spor
  • 24.2.2008 00:32

SAMET AYBABA : FENERBAHÇE'NİN KADROSU GELİNCE ÇOK ŞAŞIRDIM

Aybaba, Fenerbahçe'nin yedeklerden kurulu bir kadro ile çıkacağını düşünmediklerini ifade ederek, "Biz Alex'li normal kadroya göre bir sistem yapmıştık. Kadro elimize geldiğinde, değişim yaptık ama yetiştiremedik. 26. dakikada Serkan'ın yerine Sinan'ı aldık ve rakibimize üstünlük kurduk" diye konuştu.
Fenerbahçe'nin savunmasının göbeğindeki oyuncuların biraz ağır olduğunu kaydeden Samet Aybaba, şunları söyledi:

 

"Sinan'ı oyuna alarak, ağır savunmanın aralarına soktuk. Oyuncularım iyi mücadele ettiler, hepsini kutluyorum. Biz, bundan önceki maçlarda da iyi oynuyorduk. Hep böyle oynadığımız maçlar var. Demek ki bir şeylerin başlangıcı burasıymış. Bir seri yakalamamız lazım. Coşkulu bir şekilde bizi destekleyen seyircimizi de kutluyorum."
Aybaba, bir gazetecinin "Can ile Yasin'i yan yana görünce ne düşündünüz?" sorusu üzerine, "Bir an önce Sinan'ı oyuna sokmayı düşündüm" diye yanıt verdi.

Samet Aybaba, Zico'nun çok başarılı bir teknik direktör olduğunu vurgulayarak, "Kendisini kutluyorum. Sevilla maçında çok iyi oynadılar. Fenerbahçe'ye rövanşta başarılar diliyorum. Bu akşam böyle bir kadroyla çıkmak da Zico'nun kendi tercihidir. Böyle takım beklemiyordum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:43

İLGİLİ HABERLER