Gündem
  • 15.11.2004 00:08

ŞOK GELİŞME!.. UZAN ÇİFTLİKTE DUVARIN İÇERİSİNE GÖMÜLMÜŞ KASAYI KAÇIRMIŞ

ADAPAZARI - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Uzan Grubu'na Ait Eşyaları Satış Komisyonu Başkanı Fethi Çalık, Cem Uzan'ın önceki gece çiftliğe kaçak yollarla girdiğini belirtti.
     Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nin Bakacak mevkiinde bulunan çiftliğe gelerek inceleme yapan Fethi Çalık, gazetecilere, Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan'ın beraberindeki 22 kişiyle birlikte görevlileri etkisiz hale getirerek çiftliğe girdiğini söyledi.
     Güvenlik görevlilerinin telefonlarının alınarak bir odaya kapatıldığını bildiren Çalık, ''Cem Uzan kaçak yollarla çiftliğe girdi'' dedi.
     Cem Uzan'ın, çiftliğin güvenlik kameralarının kasetlerine el koyduğunu ifade eden Çalık, ''Uzan ve beraberindekiler daha önce Hakan Uzan'ın kaldığı villanın camını tornavida ile kırarak içeri girmişler. Ardından bodrum katında bulunan çelik kapı açılmış. Odada tozlar var. Duvarda gizli bir bölmenin olabileceğinden şüpheleniyoruz. Duvar delinmiş ve burada bulunan büyük bir cisim götürülmüş.Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı'na bilgi verdik. Savcının buraya gelmesini bekliyoruz'' diye konuştu. Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:16

İLGİLİ HABERLER