Spor
  • 28.11.2012 19:32

Timsahlar Akhisar'a bileniyor

BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

İlk 20 dakikası basına açık yapılan antrenman,Sağlam'ın saha ortasında futbolcularla yaptığı toplantının ardından toplu ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. Yeşil beyazlı ekibin basına kapalı olan bölümde çift kale maç yapıldığı öğrenildi.

PİNTO, FERHAT VE BELLUSCHİ AYRI ÇALIŞTI

Dün yapılan antrenmanda bileğinden sakatlanan Basser bugün yapılan çalışmalara katılmazken, sağ arka adelesinde spazm olan Fernando Belluchi, sol arka adelesinde spazm olan Ferhat Kiraz ile kasığında ağrıları olan Sebastian Pinto da takımdan ayrı düz koşu yaptı.

TANZANYALI ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Tanzanya Özel Feza Koleji'nde eğitim gören öğrenciler Özlüce Tesisleri'ne gelerek takımın akşam antrenmanını takip etti. Futbolcular ve Ertuğrul Sağlam ile bir araya gelen öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla fotoğraf çektiren Tanzanyalı öğrencilere hediyeler verildi.

ÇİM EKİBİNE ALKIŞ

Öte yandan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Bursaspor'un çim ekibini antrenman öncesi futbolcularla buluşturdu. Sağlam, Atatürk Stadı ve antrenman sahası zeminlerine büyük emek veren çim ekibini alkışlatırken, ekibi çalışmalarından dolayı da tebrik etti.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER