Spor
  • 26.12.2005 11:55

TRABZONSPOR TARAFTARI FATİH AKYEL'İ İSTEMİYOR...

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON (İHA) - Trabzonspor taraftarları, sağ kanat oyuncusu Fatih Akyel'in bordo-mavili takıma transferini istemiyor.
Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, bordo-mavili takımın taraftarları olarak Fatih Akyel'in Trabzon'da futbol oynamasını istemediklerini söyledi. Fatih Akyel'in Fenerbahçe formasını giyerken Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapmış olduğu hareketler ve küfürlerin hafızalardan silinmediğini kaydeden Söğüt, "Zamanında bizi Kadıköy'e davet ederek hakaretler etmişti. Milli Takımlar eski teknik direktörü Şenol Güneş'e karşı tavrını da biliyoruz. Bu oyuncunun Trabzonspor'a bir fayda sağlayacağına da biz taraftarlar olarak inanmıyoruz. Bordo-mavili formayı giymesini istemiyoruz. Bu transfere karşıyız.Yönetim bu yanlışdan dönmeli" dedi.
Erdoğdu Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Savaş Yılmaz ise bordo-mavili takımın taraftarları olarak Fatih Akyel'in transferini istemediklerini belirterek, "Biz Fatih Akyel'in Trabzonspor'a transferini istemiyoruz. Milli oyuncu geçmişte Trabzonspor camiası ile çok problem yaşadı. Yapmış olduğu davranışlar halen hafızalardan silinmiş değil. Bu futbolcuyu sadece biz değil bütün Trazonspor taraftarı istemiyor. Kiminle konuşuyorsak, Fatih Akyel'in bordo-mavili takıma gelmesini yanlış buluyor" diye konuştu.
Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu da, Fatih Akyel'in Trabzonspor forması giymek istediğini kendilerine ilettiğini, ancak bu oyuncu ile somut bir adımın şu ana kadar atılmadığını söyledi. Hacıosmanoğlu, taraftarın göstereceği tutumun kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, "Fatih Akyel, profesyonel bir oyuncu, zamanında kendisinin hatta yaptığını da biliyor. Profesyonel bir oyuncu gibi çıkıp özür diler ve hatalı olduğunu anlatır. Fatih Akyel, Trabzonspor formasını giymek istediğini açıkladı. Milli formayı giymiş başarılı bir oyuncu Takıma fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Trabzonspor menfaatleri ne gerektiriyorsa onu yapacağız. Taraftarımızın da görüşleri bizim için önemli. Onları mutlu etmek için biz görevdeyiz ve sorumluluğumuzu biliyoruz" dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:23

İLGİLİ HABERLER