Spor
  • 27.2.2005 01:18

ÜNLÜ FUTBOLCULAR FEDERASYONA GİTTİ : ERSUN YANAL VARSA BİZ YOKUZ

Teşvik söylentileri ile yıpranan Ersun Yanal’ı şutbolcuların da istemediği iddia ediliyor. Milli Takım’da yer alan bir çok yıldızın, “Yanal’ın olduğu yerde başarı olmaz, biz sorumluluk almayız” dedikleri öne sürülüyor.

 

Ersun Yanal’ın ipinin çekilmesi kararı alan Federasyonun bu gerekçesinin arkasında sadece teşvik söylentileri yok. Milli Takım’da görev alan bir çok oyuncunun da Ersun Yanal’a cephe aldığı iddia ediliyor. Federasyonun da bu durumu ortadan kaldırmak için Yanal’ı bir an önce gönderip takıma yeni bir

hava getirmek amacında.

 

Ersun Yanal’ı istemeyen oyuncuların da yetkililerle görüşüp, “Yanal varsa biz yokuz. Onunla Türkiye’nin başarılı olması imkansız. Bu yüzden de Milli Takım’ın olası başarısızlığı karşısında biz sorumluluk almayız” dedikleri belirtiliyor. Federasyonun da teşvik iddiaları yüzünden Futbolculardan yana tavır aldığı söyleniyor.

 

Toplantıda Yanal’ın yerine yerli hoca getirilmesi de gündeme geldi. İlk akla gelen Fatih Terim’e üyelerin çoğunluğunun, “O yıldız oyuncularla barışlık değil. G.Saraylılar’la arası açık. Ön yargılı davranabilir. Fatih Terim’in dönemsel başarıları oldu ama sürekliliği yok. Futbolcuların bir çoğu da onu istemiyor” görüşleri yüzünden Terim’den vazgeçildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:11

İLGİLİ HABERLER