Yaşam
  • 8.7.2018 01:00

Ayrılıyorlar mı? İşte ilk açıklama

Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu'nun ayrılık kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Öyle ki Beren Saat'in, 5 gün önce evi terk ettiği ileri sürüldü.

Kenan Doğulu ile Beren Saat, 2.5 yıllık birlikteliğin ardından Temmuz 2014'te dillere destan bir düğünle hayatlarını birleştirmişti.

Los Angeles’ın kumsal kasabası Malibu’da gerçekleşen düğün yapan uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

Ünlü çiftin, bir süredir sorun yaşadıkları ve bu problemlerin üstesinden gelemedikleri öne sürüldü.

İkilinin hayranlarını şoke eden iddiaya göre; güzel oyuncu, 5 gün önce evi terk edip eşyalarını taşıdı

Beren-Kenan çiftine çok yakın bir isim, manşete çıkan ayrılık iddiaları üzerine açıklama yaptı

Beren Saat-Kenan Doğulu ayrılıyor mu? Flaş açıklama

"EVLİLİKLERİNDE SORUN YOK, ÇOK MUTLULAR"
Söz konusu kaynak, “Kenan ve Beren üç gün önce Bebek Festivali’ne birlikte katıldı. Evliliklerinde hiçbir sorun yok. Çok mutlular” ifadelerini kullandı.

Beren Saat-Kenan Doğulu ayrılıyor mu? Flaş açıklama

2010-2012 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan, başrolünde yer aldığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisi Fransa'da gösterilmeye başlanan Beren Saat, geçtiğimiz günlerde Fransız gazetesi Le Figaro'ya verdiği röportajla gündem olmuştu.

34 yaşındaki oyuncu, "Bir TV yöneticisinin cinsel tacizde bulunmuş olması veya setlerde benimle eğlenmek isteyen aktörlerin yaptığı manevralar... İtirafımdan sonra birçok kadının dili çözüldü” şeklinde konuşmuştu.

Beren Saat, "Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki tecavüz sahnesi hakkında ise "Sahnenin öncesinde ve sonrasında bir psikoanalist tarafından takip edildik. ‘Sahneyi karnından bıçaklanıyormuşsun gibi düşün’ demişti. O korkunç sahnenin çekilmesi iki gün sürdü. Sinirlerimin bozulup ağladığım zamanlar oldu. Tek dileğim kolumu ve dizimi acıtan sahnenin çekiminin bitmesiydi" demişti.

 

Güncellenme Tarihi : 8.7.2018 01:42

İLGİLİ HABERLER