Spor
  • 11.2.2009 02:58

AZİZ YILDIRIM'DAN ARAGONES'E HEP DESTEK TAM DESTEK!..

Hedefteki hocalarının arkasında duran Fenerbahçe Yönetimi, İspanyol teknik adamla yola devam edecek. Hacettepe sınavı öncesi de taraftara kenetlenme çağrısında bulunulacak.

iSTANBUL BŞB yenilgisi ile şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj kaybeden Fenerbahçe’de sessizlik sürüyor. Ay yıldızlı ekibin Fildişi Sahili ile oynayacağı dostluk maçı nedeniyle aday kadroya çağrılan futbolcularından yoksun bir şekilde Hacettepe maçına hazırlanan sarı lacivertlilerde teknik direktör Luis Aragones’in durumu tartışılıyor. Kongre üyeleri ve otoriteler İspanyol hocanın takıma hiçbir katkı sağlamadığı görüşünü savunarak gönderilmesini istiyor.

3 puan hayat verir

Yönetim ise Aragones ile devam edilmesinden yana. Başkan Aziz Yıldırım’ın dün yönetimdeki arkadaşlarıyla yaptığı görüşmeler sonrasında, "Şu aşamada hoca değiştirmek doğru değil. Takımımız kupada yarı final oynayacak. Ligde 7 puan geride kaldık. Ama henüz kaybedilmiş bir şey yok. En önemlisi takıma ve futbolculara destek vermek. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapmalıyız. Taraftar kenetlenmeli. Hacettepe maçında alacağımız galibiyet ile çıkışa geçmeliyiz" dedi.

Üyelerden bombardıman

Fenerbahçe Kulübü’nde tesisleşme hamlesi sürerken, yeniden düzenlenen eğlence ve oyun salonu törenle hizmete açıldı. Açılışa katılan üyeler son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Aragones ile futbolcuları eleştiri yağmuruna tuttular ve İspanyol hocanın milliyetçilik duygularıyla hareket ettiğini öne sürdüler. Üyelerden Ahmet Kovancı, yönetim kurulunun sorunları aşacağına inandığını belirtirken, Turan Demirel ise, "Üzülüyor ve ıstırap çekiyoruz" dedi. Başkan adayı Kemal Açıkgöz ise, "Problem sadece Aragones ile ilgili değil. Futbolcular aldıkları paranın karşılığını verecek oyun oynamıyor. Bu paraları haketmiyorlar" diye serzenişte bulundu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:18

İLGİLİ HABERLER