Gündem
  • 6.10.2007 12:28

BAKAN GÖNÜL: MÜCEDELEMİZ DIŞARDAN ORGANİZE EDİLEN İNSANLARLA

MİLLİ Savunma Bakanı Vecdi Gönül, teröre karşı verilen mücadelenin üç beş eşkıyaya karşı değil tüm dünyaya karşı olduğunu belirterek “Kendiliğinden çıkmış eşkıya yok, dışarıdan organize edilmiş uluslararası amaçları gerçekleştirmek için uşaklaştırılmış insarla mücadelemiz'' dedi.
      İzmir İl Emniyet Genel Müdürü Hüyesin Çapkın, şehit yakınlarına ve gazilere Balçova Termal Tesisleri'nde, bu akşam saat 19.00'da iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Saadet Öner ile çok sayıdaki şehit yakınları ve gaziler katıldı. Yemek sonrası bir konuşma yapan İl Emniyet Genel Müdürü Hüseyin Çaptın, “Sizler bizim bir parçamızsınız, bizim için çok önemlisiniz. Anadoluyu yurt yapabilmek için yaklaşık 8 milyon şehit verdik, sizler son şehitlerimizin yakınlarısınız. Bu yüzden tekrar diyorum ki; sizler bizim için çok önemlisiniz'' dedi.
      Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ise ise yaptığı konuşmada, meslektaşlarının verdiği mücadelenin tüm dünyaya karşı olduğunu belirterek, “Değerli meslektaşlarımın verdiği mücadele, kendiliğinden çıkmış üç-beş eşkıyaya karşı değil, belki de tüm dünyaya karşı veriyor bu mücadeleyi'' dedi. Bakan Gönül, çıkan bu eşkıyaların dışarıdan gönlendirildiğini ifade ederek “Kendiliğinden çıkmış eşkıya yok, dışarıdan organize edilmiş uluslararası amaçları gerçekleştirmek için uşaklaştırılmış insalara karşı veriliyor bu mücadele'' diye konuştu.
      Gaziler, yemekte Bakan Gönül'den maaşlarının artırılmasını istedi. Bakan Gönül'ün, günün anısına Öner'e verdiği plaketin ardından yemek sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER