Spor
  • 30.1.2007 03:37

'BAŞBAKANIM DUYGULANDIRDI'!..

UEFA Yönetim Kurulu’na yeniden seçilen Şenes Erzik, kendisine kutlama telgrafı gönderen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederken, "Bu hareketi beni duygulandırdı" dedi.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Yönetim Kurulu’na yeniden seçilen Şenes Erzik’e bir kutlama telgrafı gönderdi. Erdoğan, Erzik’e gönderdiği telgrafta, "Avrupa Futbol Federasyonları Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçilmeniz nedeniyle sizi tebrik ederim. Ülkemizi başarıyla temsil ettiğiniz çalışmalarınızın devamı dileğiyle en içten sevgi ve selamlarımı sunarım" dedi.

Şenes Erzik de böyle bir kutlama aldığı için çok duygulandığını belirterek, "Sayın Başbakanımız sağ olsun, kendisi uluslararası çalışmaların önemini çok iyi bilen birisi. Başbakanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ne mutlu bana

UEFA’da 5 dönem üst üste yönetim kuruluna seçilen, 16 yıl aralıksız yönetim kurulu üyeliği yapan ve bunu 20 yıla çıkararak tarihe geçen Erzik, "Bu durum hem kendim, hem de ülkem açısından çok önemli. 5. dönem seçilmekle rekoru kırdım, bundan daha büyük bir mutluluk düşünemiyorum. Ne mutlu bana ki, uluslararası bir düzeyde üst platformda hizmet etme imkanı buldum. Bu güvene mazhar olmak da beni gururlandırıyor" dedi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:30

İLGİLİ HABERLER