Dünya
  • 4.7.2023 14:31

Batı Şeria'da dün 10 Filistinlinin öldü

İsrail'in Batı Şeria'da başlattığı saldırılarda ölenlerin sayısı 10'aİsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentine havadan ve karadan düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 9'a, yaralananların sayısı da 100'e yükseldi. yükseldi. Dünyanın pek çok yerinden yaşananlarla ilgili kınamalar gelirken, BBC ise İsrail'in saldırısının 'son yılların en büyüğü' olduğunu ifade etti.

Son yılların en büyük saldırısı! İsrail’in zulümü devam ediyor: Ölü sayısı 10’a yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in dün sabah saatlerinde Cenin kentinde başlattığı saldırıların bilançosuna dair yeni açıklama yayımladı.

Son yılların en büyük saldırısı! İsrail’in zulümü devam ediyor: Ölü sayısı 10’a yükseldiCenin saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlinin sayısının 9'a çıktığı aktarılan açıklamada, İsrail güçleri saldırılarında 20'sinin durumu ağır olmak üzere yaklaşık 100 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

 

Son yılların en büyük saldırısı! İsrail’in zulümü devam ediyor: Ölü sayısı 10’a yükseldi

 

Batı Şeria'nın el-Bire kentinde de Filistinli bir kişinin dün İsrail kurşunuyla yaşamını yitirdiği hatırlatılan açıklamada, böylece Batı Şeria'da dün 10 Filistinlinin öldürüldüğü bilgisi paylaşıldı.

Güncellenme Tarihi : 4.7.2023 14:36

İLGİLİ HABERLER