Asayiş
  • 8.9.2004 00:14

BAYAN ARKADAŞIYLA ORMANLIK ALANDA PİKNİK YAPAN EVLİ ADAM ÖLDÜRÜLDÜ!..

METİN BAŞAR
İSTANBUL - Sultanbeyli ormanlık alanda, bayan arkadaşıyla piknik yapan şahıs, kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
Sultanbeyli Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Aydost mevkii ormanlık alana, piknik yapmak için gelen, evli ve 4 çocuk babası Basri Aslan (32) ve bayan arkadaşı Gülsüm Gökdemir (30), 34 HVL 60 plakalı otomobillerini park ettikten sonra, otomobil içinde sohbet etmeye başladılar. Bu sırada çiftin yanına yaklaşan ve kimliği belirlenemeyen silahlı bir kişi, "Utanmıyor musun? Evli barklı adamsın. Burada ne işin var" diye bağırdı. Aslan ve silahlı şahıs arasında tartışma başladı.
Bahri Aslan, tartışmanın büyümesi üzerine otomobilden inerek, şahsın üzerine yürüdü. Bunun üzerine belindeki tabancasını çeken şahıs, Aslan'a 2 el ateş etti. Göğsüne ve sırtına 2 kurşun yarası alan Aslan, kanlar içinde yere yığılırken, saldırganın bir anlık dalgınlığından yararlanan Gökdemir, olay yerinden kaçtı.
Saldırgan olaydan sonra kayıplara karışırken, Gökdemir durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Bahri Aslan'ın yakınları sinir krizleri geçirdi.
Kız arkadaşının gözleri önünde uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Bahri Aslan'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, saldırganın yakalanması için operasyon başlattı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:53

İLGİLİ HABERLER