Yaşam
  • 1.10.2004 05:37

BEŞ GÜN ÖNCE ÖLEN KADININ MEZARI 'SES GELİYOR' DİYE AÇILMAK İSTENDİ!..

AHMET AKKUŞ
MARDİN - Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde beş gün önce şehir girişinde bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden kadının çocukları, sesler geldiği şüphesiyle mezarını açmak istediler.
Eşi Mehmet Kaya ile birlikte Irak'ta yaptıkları alışverişten sonra evlerine dönmek isteyen Hediye Kaya, aldıkları malzemeleri yolun karşısına geçirmeye çalışırken, İpek yolunda seyir halindeki bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Kaza haberi üzerine Marmaris'te çalışmakta olan oğulları İbrahim, Muhitin ve Emin Kaya, annelerinin öldüğünü öğrenince evlerine dönerek taziyeleri kabul ettiler. Kazadan beş gün sonra bazı şahısların annelerinin mezarından ses geldiğini duyduklarını söylemeleri üzerine, aile mezarı açma kararı verdi.
Mezarı yarıya kadar açan Kaya ailesi, çevredekilerin meraklı bakışları arasında polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ve belediye ekiplerinin, kazada hayatını kaybeden Hediye Kaya'nın otopsisinin yapıldığını ve yaşamasının imkansız olduğunu söylemeleri üzerine mezar tekrar kapatıldı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:00

İLGİLİ HABERLER