Spor
  • 20.10.2007 00:15

BEŞİKTAŞ, TRABZON'A 3 PUAN İÇİN GİTTİ

İSTANBUL - Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maç için Trabzon'a gitti.


Beşiktaş kafilesinin Atatürk Havalimanı'ndan Trabzon'a hareket etmesinden önce basın mensuplarına açıklamada bulunan siyah-beyazlı takımın Genel Menajeri Sinan Engin, zorlu rakipleri Trabzonspor ile önemli bir maç oynayacaklarını, İstanbul'a 3 puanla dönmek için ellerine geleni yapacaklarını söyledi.

Engin, "Rakibimiz Trabzonspor'un da puana ihtiyaç var. Ancak biz kazanmak, 3 puan almak istiyoruz, çünkü bundan sonra zor bir serinin içine giriyoruz. Liverpool maçına moralli çıkmak istiyoruz. İyi oynayan, hak eden kazansın. Seyircisiz bir maç olacak, bu nedenle avantajlıyız. Bu avantajı kullanmak istiyoruz. Maçta tek düşüncemiz galibiyet olacak'' dedi.


Sinan Engin, Rüştü ve Bobo'nun sakatlıklarının geçtiğini ifade ederek, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın şans vermesi halinde her iki oyuncunun da oynayabilecek dorumda olduğu belirtti.
Siyah-beyazlı takımda sağ üst iç adalesinde ödem ve gerilme bulunan İbrahim Akın, sol iç adalesinde ödem ve gerilme olan Serdar Özkan ve tedavisi süren Hakan Arıkan Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER