Medya
  • 12.6.2008 06:29

BEYAZ: 'LİSE VE ÜNİVERSİTE DIŞINDA BİR AŞK YAŞAMADIM!..'

* Bu kadar uzun süre bu sektörün içindeyken, kişiliğinizde bir şeyler değişti mi?
Anneme benzemeye başladım. O da mı show yapıyordu geçmiş hayatında, ondan dolayı mı bilmiyorum ama ailemde anneme, babma abime tarzım acayip benzemeye başladı. Beyaz Show'u yapmasaydım yada televizyon karşısında olmasaydım belki sorumluluk sahibi olmayan, çok daha rahat hareket edebilen, çok daha kendini düşünebilen, detaycı olmayan, karşısındakini çok daha rahat kırabilen bir adam olabilirdim.

* Röportajlarında 'Hiç aşık olmamıştım' demiştiniz. Bu doğru mudur, yoksa başlık mıdır sizce?
Bir lisedeyken, bir de üniversitedeyken 4 sene sürdü, sağlam aşık oldum. Ondan sonraki hayatımda aman aman bir şey olmadı.

* Peki; bakışınız,aradıklarınız değişti mi kadınlarda?
Benim bakışım ne kadar değişirse değişsin, sistem değişiyor, insanlar değişiyor, fikirler değişiyor, görüşler değişiyor, tavırlar değişiyor, eda değişiyor, her şey değişiyor. Ama sonuç itibari ile bir erkek, bir kadın kalıyorsun. Yan yana geldiğinde ve birbirine çarpıldığında bunların hesabını yaptığını zannetmiyorum.

* Bir de anneniz bir süre devamlı ortadaydı ve siz de çok bahsediyordunuz. Onun "gelin" kriterleri değişti mi?
O değişmez. Annem ben ünlü olduğumda 55 yaşındaydı. 55 yaşında bir anne değişip de oğlu ünlü olunca "ünlü bir çocuğun annesi" olamıyor. Onun kafasındaki hayat tarzı, tavrı hâlâ aynı, o korkuyor benden, hani çok göz önündeyim, iyi de gittiğime inanıyor. Bu kadar bekarlıktan sonra yanlış bir hareket yapacağımdan korkuyor. Başkalarına güvenmiyor falan filan gibi...

* Kiminle konuşsanız 'Beyaz'la aşk yaşıyor' deniyor, söz konusu bayan, isim yapmak isteyen birisi bile ister istemez bu title ile anılmaya başlıyor. Bu sizi rahatsız ediyor mu?
Çok rahatsız ediyor. Birisinin isim yapmak istemesi beni rahatsız etmiyor. Onun adına üzülüyorum. Ayşe, Fatma diye bir kız, bankacı, tanışıyorsun, yazılıyor, çiziliyor. Bu kızın hayatta böyle bir isteği yok, tam aksine işleri kötü gidecek, ailesi kızacak, onun hayatı etkilenince uzak durmaya çalışıyorum, bir şey yaşayacaksam da çok göz önünde bulunmamaya çalışıyorum.

* Evlenmek istiyor musunuz?
Herkes ne kadar istiyorsa ben de o kadar istiyorum. Yaş biraz geçince daha ince eleyip sık dokumaya başlıyorsun, daha korkar oluyorsun, yalnızlığa alışıyorsun. Evlenmek istiyorum ama hiç evlenebileceğimi düşünmüyorum. Evlilik uzak ve garip geliyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:43

İLGİLİ HABERLER