Spor
  • 24.1.2024 21:42

Çağlar Söyüncü bir başka Süper Lig deviyle anlaştı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğun Galatasaray ile birlikte en önemli adayı olan Fenerbahçe, ara transfer dönemine bir hayli hızlı bir giriş yapmıştı. Devre arasında kadrosunu Leonardo Bonucci ve Rade Krunic ile güçlendiren sarı-lacivertliler, üçüncü hedefini de Çağlar Söyüncü olarak belirledi. Uzun süredir milli futbolcu ve kulübü Atletico Madrid ile görüşmelerde bulunan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı geliyor. Son dakika gelen haberlere göre milli savunmacıyla bir başka Süper Lig devi anlaşma sağlamak üzere. İşte son dakika haberinin detayları…

SÜPER LİG DEVİNİ DUYURDULAR

Fenerbahçe'nin sona yaklaştığı transferde büyük bir sürpriz gerçekleşmek üzere.İlk olarak sosyal medyada artan dedikodularda Beşiktaş'ın Çağlar Söyüncü ile anlaşma kat ettiği ve transferi bitirmeye yakın olduğu öğrenildi.Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın devreye girerek Atletico Madrid yetkililerini ikna ettiği öğrenilirken milli oyuncunun da 6 aylığına kiralanacağı iddia edildi.

Atletico Madrid formasıyla bu sezon şu ana kadar 9 resmi mücadelede forma giyen Çağlar Söyüncü, gol ve asist katkısı sağlayamadı.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2024 21:44

İLGİLİ HABERLER