Spor
  • 20.2.2008 01:16

CARLOS VE ALEX, SEVILLA MAÇI İÇİN TOPU TARAFTARA ATTI!..

Dereağzı Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi FB TV'ye açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, yarınki maçın her iki taraf için de zor olacağını ifade etti. Taraftar avantajının kendilerinde olduğuna dikkat çeken Roberto Carlos, "Sevilla oynayan ve rakibini oynatan bir takım. Benim izlediğim kadarıyla rakibimiz ilk yarı çok koşuyor, ikinci yarıda kondisyon açısından düşüyor. Seyircimizin desteğini aldığımız ve tecrübemizi konuşturduğumuzda maçtan olumlu bir skorla ayrılırız. Biz kendi futbolumuzu oynayacağız, Sevilla da kendi bildiği gibi oynayacak. Sevilla bizden ve taraftarımızdan çekinmiş durumda. Taraftarımız baskıyı hissettirirlerse maçta başarılı oluruz" dedi.


Takım kaptanı Alex ise, yarınki maçta dikkatli oynamak zorunda olduklarını belirterek, "Bizim için zor ve önemli bir maç. Ufak ya da büyük bir avantaj yakalamak için oynayacağız. CSKA Moskova maçından bu yana bu maçı bekliyoruz. Bu maçların deplasmanlı olması nedeniyle gerçek futbol karakterimizi gösteremeyebiliriz. Dikkatli oynamamız gerekiyor. Açık ve kapalı oyun açısından tam olarak rakibimizin de çok açık oynanacağını düşünmüyorum. Saha içinde kazanmak için her şeyi yapmalıyız. Yardımlaşmalı ve Zico'nun söylediklerini harfiyen uygulamalıyız. Taraftarımıza sabırlı olmak düşüyor. Rakibimiz Avrupa kupalarında tecrübeli ve UEFA Kupası'nı almış bir ekip. Bu yüzden taraftarımızın bize en iyi şekilde destek vereceğini biliyoruz" diye konuştu.

MEHMET AURELIO'DAN SEVILLA MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Aurelio, Sevilla maçında ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Sevilla maçından mutlu ayrılmak istiyorsak, saha içindeki birlikteliğimiz ve yardımlaşmamız çok önemli" dedi.

Dereağzı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası FB TV'ye açıklamalarda bulunan milli futbolcu Mehmet Aurelio, Sevilla'nın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Hepimizin beklediği maç geldi. Sevilla takımı çok iyi bir ekip. İyi bir maç çıkartacağımıza inanıyorum. Sevilla takımının atak oyuncuları da çok etkili. Ben ve takım arkadaşlarım da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Birlik olmamız ve saha içerisinde birbirimize yardım etmemiz gerekiyor. Bu maçtan mutlu ayrılmak
istiyorsak, saha içindeki birlikteliğimiz ve yardımlaşmamız çok önemli" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:46

İLGİLİ HABERLER