Medya
  • 2.8.2007 17:37

CUMHURİYET GAZETESİ'NDEN SARIGÜL OPERASYONU

Cumhuriyet Gazetesi'nin üst düzey isimleri İlhan Selçuk, Emre Kongar ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız dün akşam Mustafa Sarıgül'le biraraya geldi. medyatava.net sitesinde yeralan habere göre, ünlü restoran Sunset'te gerçekleşen yemekte soldaki yeni arayışlar konuşuldu. Yemek çıkışında Sarıgül'ün İlhan Selçuk'u arabasına kadar geçirmesi ve arabasının kapısını açması dikkat çekti.
Sarıgül'ün Baykal'a karşı bayrak çekmesinden sonra, Cumhuriyet Gazetesi'nin önemli isimleriyle bir araya gelmesi kuşkusuz ilginç. Ve kuşkusuz Sunset'te seçim sonuçları ve CHP de konuşulmuştur. Ama yemeğin gerçek gündemi bu değildi. Habertürk sitesinde yeralan habere göre, randevusu çok uzun süre önce planlandı. İlhan Selçuk'un tatil programı nedeniyle Sarıgül'ün daveti ancak dün gece gerçekleşebildi.
Gece boyunca 4 isim aslında doğru dürüst sohbet bile edemedi. Çünkü, İlhan Selçuk ve Emre Kongar'ı Sunset'te görenler sık sık 4'lünün masasına geldi. Hatta, Sunset'teki kalabalık İlhan Selçuk'u şaşırttı. Medyatava'nın da yazdığı gibi Mustafa Sarıgül İlhan Selçuk'u aracına kadar uğurladı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:00

İLGİLİ HABERLER