Spor
  • 26.11.2006 00:00

DELGADO'NUN OYNAMASI ZOR

Bursaspor'u yenerek haftayı 3 puan ile kapatan Beşiktaş'ta gözler UEFA Kupası'nda Belçika'nın Club Brugge takımıyla yapılacak maça çevrildi.
      Siyah-beyazlılar, 29 Kasım Çarşamba günü oynayacakları Club Brugge maçının hazırlıklarına bu akşam başladı.
      Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Bursaspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular, koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.
      Dünkü maçın yıldızı Ricardinho, antrenman maçında da yaptığı hareketler ve attığı gollerle göz doldurdu.
     
     DELGADO'NUN OYNAMASI ZOR
      Bursaspor maçında sağ dizinden sakatlanan Delgado'nun Club Brugge maçında forma giyme ihtimalinin düşük olduğu bildirildi.
      Kulüp doktoru Ayhan Optur, Arjantinli oyuncunun sağ dizinde darbeye bağlı ödem oluştuğunu belirterek, ''Tedavisini sürdürüyoruz. 2 gün sonra durumu netlik kazanır. Ama oynaması ihtimali şu an için zayıf gözüküyor'' dedi.
      Optur, sağ alt baldırında sakatlığı bulunan Nobre'nin de tedavisini sürdürdüklerini, bu futbolcunun UEFA Kupası maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti.
      Antrenmana bu iki futbolcunun yanısıra dünkü maçta omzundan sakatlanan Gökhan Zan da katılmazken, Bobo ise takımdan ayrı koşu yaptı.
      Bu arada Bursaspor maçında 1'er gol atan Ricardinho ile Ali Tandoğan, antrenman öncesi basın mensuplarına birlikte poz verdi.
      Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla Club Brugge maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:56

İLGİLİ HABERLER