Spor
  • 26.11.2006 00:00

RICARDINHO, İDDİALI AÇIKLAMALARDA BULUNDU...

İSTANBUL - Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, UEFA Kupası'nda Club Brugge ile oynayacakları maçın Bursaspor maçından daha zor olacağına inanmadığını belirterek, "UEFA Kupası'nda iddiamızı sürdürmek için kazanmalıyız, bunu da başaracağız" dedi.


Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Brezilyalı yıldız Ricardinho, "Bursaspor maçının 2. yarısına zor bir ortamda başladık, ama 3 gol atarak maçı lehimize çevirdik. Karşılaşmanın sonlarına doğru Gökhan'ın sakatlığı ve İbrahim Akın'ın kırmızı kartı olmasaydı farkı daha da artırabilirdik. Maça girerken iyi oynayıp oynayamayacağınızı kestiremiyorsunuz, ancak ben Bursaspor karşısında oyuna çok konsantre çıktım. Attığım gol ve asistlerimden daha önemlisi Beşiktaş'ın iyi oynayarak galip gelmesiydi" dedi.


Siyah-beyazlı taraftarların her zaman Beşiktaş'ın yanında olduğunu belirten Ricardinho, "Maça çok iyi adapte olan ve maçı adeta yaşayan bir taraftar topluluğuna sahibiz. Bizi her zaman pozitif yönde iterek destek veriyorlar. Biz de takım olarak Bursaspor maçını kazanarak bu güzel desteklerine cevap verdik" diye konuştu.


Club Brugge maçının Bursaspor maçından daha zor olmayacağını düşündüğünü de söyleyen Ricardinho, "Çünkü Bursaspor karşısında geriye düştük. Geriye düşülen maçları da lehinize çevirmek gerçekten zor oluyor. Bizim şimdi ilk hedefimiz Club Brugge maçını kazanarak UEFA'da iddiamızı sürdürmek. Bunu da başaracağız" dedi. Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunun altını çizen Ricardinho, her geçen gün performansını yükseltmek için çalıştığını ve Siyah-beyazlı takımın başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:56

İLGİLİ HABERLER