Spor
  • 22.10.2009 00:34

DENİZLİ: 'BU PUAN BEŞİKTAŞ'IN YOLUNU UZATAN BİR PUAN!..'

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında Wolfsburg ile deplasmanda golsüz berabere kalan Beşiktaş, ilk puanını aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, deplasmanda aldıkları 1 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, alınan ilk puanın önemine dikkat çekerek, ''Bu puanın ne denli önemli olduğu tüm maçlar sonunda belli olacak. Bu puan Beşiktaş'ın yolunu uzatan bir puan. Maçın ikinci yarısında kontrolü elimize almamıza rağmen, son vuruşlarda yine sıkıntı yaşadık'' dedi.
Denizli, Wolfsburg'un çok güçlü bir takım olduğunu bildiklerini ifade ederek, "Almanya'ya asgari 2-3 puanla gelmeyi düşünüyorduk. Ancak bunu gerçekleştiremedik. Bu grupta asgari 7 puan almamız, devam etmemizi sağlayacak. Bu konuda hazırlıklı ve iddialıyız. Manchester United maçı bizim puan almayı düşünmediğimiz bir maç değil. Wolfsburg'u İstanbul'da yenip büyük moralle o maça çıkarız. 7 puan barajını, rakiplerimizin ve kendimizin gücünü bilerek söylüyorum'' diye konuştu.
Deneyimli teknik adam, Beşiktaş'ın başına geldiği günden beri futbolcularının yeteneklerine inandığını belirterek, "İki kupa kazanarak başladığımız ligde beklentilerin yüksek olması, kalan ve giden futbolcuların baskı hissetmesi takımı olumsuz etkiledi. Futbolcularımızda bu akşam için belki kaybedersek grupta olamayız düşüncesi etkili oldu. İkinci yarı daha rahat oldu, bu gerginliği attık. Burada alınan puan futbolcularımızın güvenini her bakımdan yerine getirmiştir" şeklinde konuştu.
Wolfsburg Teknik Direktörü Armin Veh ise maçta iyi oynayan tarafın kendilerini olduğunu ifade ederek, rakiplerinden fazla gol şansı yakalamalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini söyledi. Kendi sahalarında aldıkları puanın yeterli olmadığını ifade eden Armin Veh, İstanbul'da üç puan almayı umduklarını belirtti. Veh, grupta Manchester United'in favorisi olduğunu, diğer 3 takımın ise turu atlamak için aynı şansa sahip olduklarını söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER