Spor
  • 21.10.2009 11:17

EFES PİLSEN, LIETUVOS RYTAS İLE KARŞILAŞACAK

İSTANBUL - ULEB Avrupa Ligi ilk turunda (B) Grubu'nda yer alan lacivert-beyazlılar, ilk maçında Litvanya temsilcisi Lietuvos Rytas ile karşılaşacak.
Başkent Vilnius'taki Siemens Arena'da oynanacak karşılaşma saat 19.45'de başlayacak. Efes Pilsen kafilesi bu sabah Viyana aktarmalı olarak Vilnius'a gitti.
Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, ULEB Avrupa Ligi'nde geçen sezonki kötü performanslarını bu sezonki başarılarıyla unutturmayı, Litvanya deplasmanında kazanıp, grup maçlarına galibiyetle başlamayı amaçladıklarını söyledi.
ULEB Avrupa Ligi'nde geçen sezon yaşadıkları başarısızlığı bu sezonki performanslarıyla unutturmak istediklerini anlatan Özerhun, amaçlarının bu organizasyonda dörtlü final oynamak olduğunu, bu büyük hedefleri doğrultusunda kadro oluşturduklarını ifade etti.
Gruplarda takım sayısının azaltılmasının daha dikkatli olmalarını gerektirdiğini belirten Engin Özerhun, ''Lietuvos Rytas, bir basketbol ülkesi olan Litvanya'nın en önemli temsilcilerinden... Basketbolu çok iyi bilen seyircilerin tamamen dolduracağı salonda çok zor bir maç olacağının bilincindeyiz. Ama biz de hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:30

İLGİLİ HABERLER