Gündem
  • 23.4.2006 13:55

ERDOĞAN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE TÖRENE KATILAMADI

ANKARA - TBMM Başkanı Bülent Arınç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlamaları kabul etti.
     TBMM Tören Salonu'ndaki kutlamaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu, Yargıtay Başkanı Osman Arslan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Abdüllatif Şener ve Mehmet Ali Şahin, bakanlar, kuvvet komutanları ve orgeneraller, TBMM Başkanvekilleri, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, TBMM eski başkanları, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, grup başkanvekilleri, milletvekilleri, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu, TBMM Genel Sekreteri Rauf Bozkurt, Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer, yüksek yargı organlarının temsilcileri, Ankara'daki üniversitelerin rektörleri, AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Bengi, RTÜK Başkanı Zahid Akman, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Vekili Salih Melek katıldı.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadı.
     Orgeneral Özkök ve Deniz Baykal, Arınç'ın tebrikleri kabul etmesini beklerken uzun süre sohbet etti. Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de bu ikilinin sohbetine bir süre katıldı.
     Mehmet Ağar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile sohbet etti. Sohbete, diğer kuvvet komutanları da katıldı.
     İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kutlamaları kabul eden Arınç, gazetecilerin de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:17

İLGİLİ HABERLER