Spor
  • 16.6.2010 14:09

FENERBAHÇE HOCASINI BULDU

Teknik direktör Daum ile yolları ayıracak olan Fenerbahçe, takımı bir başka Alman'a emanet etmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertli yönetimin, Alman Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw ile bir süre önce gizlice görüştüğü ve transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Almanya'ya oynattığı başarılı futbolla övgüler alan Löw'ün Fenerbahçe'ye sıcak bakmasına rağmen vereceği kararın Almanya Futbol Federasyonu'na bağlı olduğunu söylediği belirtildi. Buna göre eğer Dünya Kupası'ndan sonra federasyon, Löw'e istediği gibi yeni bir teklif yaparsa Alman hoca görevine devam edecek.

Fakat teklif gelmediği taktirde ise başarılı teknik direktör, Fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Sarı-lacivertli yönetim şimdi Almanya'nın Dünya Kupası'nda ne yapacağını merak ve heyecan içinde bekliyor. Çünkü Almanya başarılı olamazsa Löw büyük ihtimalle milli takımda devam etmeyecek ve Fenerbahçe'ye gelecek; ancak başarılı olursa takımda kalma olasılığı artacak. Sarı-lacivertli yönetim bu durumda Aykut Kocaman'ı teknik direktör olarak açıklayacak. Hatırlanacağı gibi Joachim Löw, 1998-99 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmış ancak takım üçüncü olunca görevine son verilmişti.FOTOMAÇ

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:53

İLGİLİ HABERLER