Spor
  • 25.6.2009 03:44

FENERBAHÇE'DEN TEVEZ ATAĞI...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yeni sezon öncesi yıldız arayışları devam ederken M.United’tan ayrılan Tevez’e yıllık 6 milyon Euro önerdiği ortaya çıktı.

Sürekli 11’de oynamadığı için 2 yıldır kiralık oynadığı ManU’dan ayrılan 25 yaşındaki Arjantinli yıldıza menajeri Kia Joorbchian aracılığıyla teklif götüren Başkan Yıldırım’ın yıllık 6 milyon Euro önerdiği ancak olumsuz cevap aldığı öğrenildi. Bonservisi Joorbchian’ın da ortak olduğu Media Sports Investments’ta bulunan Tevez’i menajeri de ikna edemedi. Üç sezon önce West Ham’da oynarken de Tevez’e talip olan ve yıllık 5 milyon Euro öneren Yıldırım, bir kez daha Arjantinli yıldız konusunda amacına ulaşamazken Tevez’in “Ada’dan ayrılmak istemiyorum. Bu nedenle teklifinizi kabul edemeyeceğim” dediği öğrenildi.

M.CİTY İLE ANLAŞTI AMA

M.City ile büyük oranda anlaştığı belirtilen yıldızı oyuncu için İngiliz federasyonu da takipte. Ada’da tranfere 3. şahısların karışmasına izin verilmiyor. Tevez’in bonservisinin menajerinin ortağı olduğu şirkette olması City yönetimini de düşündürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:41

İLGİLİ HABERLER