Spor
  • 16.6.2010 19:43

FENERBAHÇE'YE ÖNEMLİ MİSAFİR

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NE ÖNEMLİ KONUK
İSTANBUL - İngiltere'nin en önemli üniversitelerinden biri olan Warwick Üniversitesi'nin Warwick Manufacturing Group (WMG) Başkanı, aynı zamanda İngiltere hükümetinin sanayi, teknoloji ve inovasyon danışmanı ve Lordlar Kamarası üyesi Prof. Kumar Bhattacryya, İstanbul'da yaptığı bazı resmi görüşmeler kapsamında Fenerbahçe Kulübü'nü ziyaret etti.
Profesör Lord Bhattacryya'yı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Fenerbahçe Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar, stat müdürü Ayhan Bak ile Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu karşıladı. Lord Bhattacryya, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu, Fenerbahçe Müzesi, Fenerium Mağazası ve kulüp bünyesinde bulunan birimleri gezerek bilgi aldı. Bhattacryya'ya, Fenerbahçe Taraftar Kartı ve kendi isminin yazılı olduğu bir Fenerbahçe forması hediye edildi.
Warwick Üniversitesi'nin onursal profesörü olan Fenerbahçe Üniversitesi Kuruluş Çalışmaları Koordinatörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Lord Bhattacryya'yı üniversite kuruluş sürecinde bilgi paylaşımı, uluslararası ilişkiler ve işbirliği kapsamında davet ettiğini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:52

İLGİLİ HABERLER