Yaşam
  • 3.10.2004 00:11

FUHUŞ EVİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞAN KADIN 10. KATTAN YERE ÇAKILDI

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde meydana gelen olayda, kendisini erkeklere pazarladığı iddia edilen bir kişi tarafından eve kilitlendiği öne sürülen yabancı uyruklu bir hayat kadını, balkondan kaçmak isterken düşerek hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre olay, Yenikent Mahallesi Mutlukent Sitesi Pınar 1 Blok 10. kattaki 33 numaralı dairede meydana geldi. M.G. isimli bir kişi tarafından para karşılığı erkeklere pazarlandığı iddia edilen Ukrayna uyruklu Anastasia Paraskan (20) isimli hayat kadını, yaklaşık iki gün önce yeni tanıştığı Ukrayna vatandaşı Elena Kalyana (19) isimli bir kadını da aynı eve getirdi.

 Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı M.G. isimli kişi, kapıyı iki kadının üzerine kilitleyerek dışarı çıktı. Evde bunalım geçiren ve kaçmak isteyen Anastasia Paraskan, balkondan sarkarak alt kata inmek istedi. Bu sırada dengesini kaybeden Paraskan, yaklaşık 30-40 metre yükseklikten düşerek yere çakıldı.

 
Olay yerinde hayatını kaybeden Paraskan'ın cesedi, ilk incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis aynı evde bulunan diğer Ukrayna uyruklu kadın Elena'yı da, sorgulamak üzere gözaltına aldı.

Elena Kalyana polise verdiği ilk ifadesinde, olay sırasında tuvalette olduğunu ve Paraskan'ın balkondan inmeye çalıştığından haberi olmadığını belirtti. Olayın ardından kadınların üzerine kapıyı kilitleyen ve erkeklere pazarladığı iddia edilen M.G.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

Evli olduğu öğrenilen M.G. isimli şahsın ayrıca aynı apartmanda, benzer şekilde 8-9 dairesi daha olduğu iddia ediliyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya ise devam ediliyor.


Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:01

İLGİLİ HABERLER