Spor
  • 9.2.2009 00:02

GÜMÜŞDAĞ: HER MAÇ İYİ MÜCADELE EDİYORUZ

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Göksel Gümüşdağ, sakatlık ve kart cezaları nedeniyle çok sayıda oyuncudan yoksun olduklarını, ancak sahaya çıkanların, verdikleri mücadeleyle eksikleri aratmadıklarını ifade ederek, ''Biz her maçta çok iyi mücadele ediyoruz. İyi mücadelemiz sadece bu maça ait değil. Sonuçta iyi oynayan kazanıyor'' dedi.
Gümüşdağ, devre arasında transfer ettikleri İskender'in Fenerbahçe'ye gol atmasının da kendilerini ayrıca sevindirdiğini bildirdi.
Fenerbahçeli yöneticilerin maçın ardından kendisini kutladıklarının hatırlatılması üzerine Gümüşdağ, ''Nezaket göstererek tebrik ettiler. Biz de onlara (geçmiş olsun) diyoruz. Fenerbahçe, kayıplarını telafi edecek bir camiadır. Bunlar futbolun içinde var'' diye konuştu.
Devre arasında Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor'dan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer edilen ve bu akşam takımının ilk golünü atan İskender, aynı zamanda Turkcell Süper Lig'deki ilk golünü de kaydetmiş oldu.
İskender, maç sonrasında yaptığı açıklamada, ilk golü nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, ''10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi mücadele ettik. Hafta başından bu yana maça iyi konsantre olduk. Kazanacağımızı hissediyorduk'' diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, maçın 44. dakikasında kırmızı kart gören Mahmut ise, ''İlk pozisyonda itiraz ettiğim için hakemin sarı kart gösterdiğini düşünüyorum. Ancak 2. sarı kart pozisyonunda ben de Güiza'yı ittim, o da beni itti. Hakem sadece beni gördü. Bunu da anlamış değilim'' dedi.
Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular ve yöneticiler, maç sonrası açıklama yapmazlarken, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın, takımın soyunma odasına giderek, ''Mücadelenizden ve yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ederim'' dediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:23

İLGİLİ HABERLER