Sağlık
  • 21.9.2005 00:54

HANGİ KARAKTERDEKİLER HİÇ HASTALANMAZ

Uzmanlar kadınların karakterini A, B ve C olarak 3 grupta topladı Uzmanlar kadınların karakterini A, B ve C olarak 3 grupta topladı.



Son yıllarda yapılan araştırmalarda kadınların davranış bakımından A, B ve C olmak üzere 3 farklı karakter tipi olduğu belirlendi. Siz hangisine ait olduğunuzu biliyor musunuz? Davranış biçimleri üzerinde araştırma yapan bilim adamları, bu üç grubun birbirinden çok farklı özelliklere sahip olduğunu kaydetti. Uzmanlar, A tipinin heyecanlı ve aceleci olmasına karşın, B tipi karaktere sahip olanların ise sakin bir yaradılışı olduğunu söyledi. Hızlı yemek yiyen, hızlı hareket eden ve hızlı konuşan A tipi karakterinin, karşısındaki kişilerin sürekli olarak sözünü kestiklerine dikkat çekti.

C TİPİ HİÇ HASTALANMIYOR
C tipi karakteri ise A ve B'nin karışımı görülüyor. Yani bu gruptakiler, hem heyecanlı ve aceleci, hem de ekip çalışmalarında başarılı olabiliyorlar. A tipine girenler yaşayış tarzları bakımından hipertansiyon, mide ülseri, kalp ve ruhsal hastalıklara yakalanıyorlar. Oysa iki farklı karakterin karışımı C tipinde ise hastalıklara yakalanma riski yok denecek kadar az.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:04

İLGİLİ HABERLER