Ekonomi
  • 17.3.2014 14:23

Hani hayatta iki ceketin olmamıştı

Fethullah Gülen'in Zaman'a verdiği röportajda hiç iki ceketi olmadığını söylüyor ama fotoğraflar hiç de öyle demiyor..

 

"HİÇ 2 CEKETİM OLMADI"

Aynı röportajda Gülen fotoğraf çektirmek için üzerine bir ceket giydiğini ve bu ceketin hikayesini anlattığı yazıldı. Buna göre Fethullah Gülen, 1999 yılında Türkiye'yi terk ederken üzerinde bulunan ceketi o gün bugündür kullanıyor. Hatta ceketini getiren kişiye de "Benim hiç 2 ceketim olmadı" diye sesleniyor.

BİRBİRİNDEN FARKLI CEKETLERİ VAR

Ancak Fethullah Gülen'in Amerika'da bulunduğu süre içinde çekilen ve medyaya yansıyan görüntüleri bunun tam tersini söylüyor. Fethullah Gülen, basına yansıyan çeşitli fotoğraflarında defalarca birbirinden farklı ceketlerle görüntülendi. Bunlardan birisi de BBC'ye verdiği röportaj arasında tansiyon ölçtürürken görüntülendiği ceketi. Bir diğeri ise yine sohbeteri esnasında çekilen ve açık kahverengi renkte olan ceketi. Gülen eğer bu ceketleri bir başka kimseden ödünç almadıysa, kendisinin birden fazla ceketi bulunuyor.

MALİKANEDE YAŞIYOR

Ayrıca Fethullah Gülen'in, sürekli olarak mal varlığı bulunmadığını ifade etmesine rağmen ABD'de yaşadığı malikanenin görüntüleri de geçtiğimiz aylarda medyaya yansımıştı. Daha sonra yapılan açıklamada ise Gülen bu malikanenin bir odasında yaşadığını söylemiş ve kaldığı odanın kirasını kendi cebinden ödediğini belirtmişti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:50

İLGİLİ HABERLER