Spor
  • 3.5.2023 10:35

İrfan Can Kahveci'nin cezası açıklandı!

Sivasspor maçında direkt kırmızı kart gören ve kupa kafilesinde yer almayan İrfan Can Kahveci ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncunun cezası ile alakalı PFDK kararı gece yarısı açıklandı. Sarı Lacivertliler; 27 yaşındaki oyuncuyu Sivasspor maçında oynatmak için TFF'ye başvurmaya hazırlanırken yıldız solağın cezası ve kaçıracağı maçlar belli oldu.

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, 32. haftada zorlu Sivasspor deplasmanından 3-1'lik zaferle ayrılmayı başardı. Sarı-Lacivertliler, derbide Beşiktaş'a kaybeden lider Galatasaray'la arasındaki farkı 3'e indirirken, moral depoladı. Ligde en son Beşiktaş'a sahasında 4-2 yenildikten sonra mağlubiyet yüzü görmeyen Kanarya, kritik Sivas zaferiyle deplasmanda üst üste 5. galibiyetini alırken, dış sahadaki yenilmezlik serisini 9'a (8 galibiyet, 1 beraberlik) çıkardı. Kanarya, 45+2'den sonraki bölümünü İrfan Can Kahveci'nin atılması sonrası 10 kişi oynarken milli oyuncu ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.


FENERBAHÇE'DEN TFF'YE BAŞVURU

Kart cezası nedeniyle Sivas kafilesinde yer almayan İrfan Can ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, 27 yaşındaki milli oyuncunun Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor maçında oynaması için TFF'ye başvuruda bulunacağını duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 3.5.2023 10:36

İLGİLİ HABERLER