Spor
  • 4.5.2023 00:12

Jesus: VAR penaltımızı vermek istemedi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde golsüz sona eren Sivasspor maçının ardından konuşan Jorge Jesus mücadelenin VAR hakemi Mete Kalkavan'a yüklendi. Portekizli teknik adam, "VAR nasıl bizim penaltımızı vermez. Hakem görmemiş olabilir, King'in arkasında kaldı. VAR nasıl böyle bir penaltımızı vermez" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la kozlarını paylaştı. Ligdeki son maçta rakibini 3-1 deviren Kanarya bu kez Yiğidolar'ı yıkamadı. Başladığı gibi golsüz sona eren ve final biletinin 24 Mayıs'ta Kadıköy'de oynanacak rövanşa kalan mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

'Hepimiz bu ihtimale inanıyoruz'

Fenerbahçe'nin hem ligdeki hem de kupadaki gidişatını değerlendiren Portekizli hoca, "Biz Galatasaray'dan önce de, sonra da oynasak şansımız olduğunu düşünüyoruz. Galatasaray'ın sahasında da bir maçımız var. Hepimiz bu ihtimale inanıyoruz. Her iki kulvarda gidiyoruz. Fenerbahçe en son ne zaman sezonun son bölümüne çift kupa ihtimaliyle girdi. Kazanabiliriz de, kazanamayabiliriz de ama şuan bu ihtimal var" dedi.

'Hakem görmemiş olabilir ama...'

Karşılaşmanın VAR hakemi Mete Kalkavan'ı sert şekilde eleştiren tecrübeli çalıştırıcı, "VAR nasıl bizim penaltımızı vermez. Hakem görmemiş olabilir, King'in arkasında kaldı. VAR nasıl böyle bir penaltımızı vermez. Penaltı kesin gol olur denemez ama penaltının kesinliği şüphe götürmez. Birçok kez izledim o pozisyonu. VAR penaltımızı vermedi, vermek istemedi" yorumunu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 4.5.2023 00:26

İLGİLİ HABERLER