Yaşam
  • 3.4.2014 22:13

Kadının bir de içerideki resimlerine bakın

Bir makyaj ürünleri markasının son reklamı oldukça etkili.  Makyaj sadece güzellik değildir makyajı biz ufak tefek kusurlarımız kapatmak için kullanıyoruz. Peki saklanması gerekenler fazlalaşırsa.. İşte bu slogandan yola çıkan marka reklamda kullanılan gerçek hikayeleri kullandı..Cassandra Bankson. Youtube kullanan kadınlar tanır..

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan akne vulgaris hastası Cassandra Bankson isimli genç kız, kendi geliştirdiği makyaj tekniği ile üne kavuştu.
19 yaşında Bankson'a henüz 14 yaşındayken yüzünün yüzde 80'ini kalıcı sivilce izi bırakan akne vulgaris hastalığı teşhisi kondu.Hayatı zulme dönen Bankson, uzun süren makyaj teknikleri sonrası geçen yıl yayınladığı video ile geliştirdiği tekniği dünyaya duyurdu.
Genç kız, kısa süre içinde sivilcelerden kurtulmayı başardı.

Videodan sonra dünyaca ünlü markalara mankenlik yapmaya başlayan Bankson, YouTube'da 'Diamondsandheels14' ismi altında en iyi makyaj tekniklerini anlatıyor.Cheri Lindsay ise siyahi bir vitiligo hastası.Vitiligo ciltteki renk pigmentlerinin eksik olmasından dolayı oluşan bir hastalık.





 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:21

İLGİLİ HABERLER