Asayiş
  • 28.4.2019 21:34

Kan donduran aile cinnetinde şok eden ayrıntılar

Sakarya’da kan donduran olay! Patronunu, eşini ve kızını öldürdü…

SAKARYA'nın Erenler ilçesinde, müteahhit İsmail Bozbay (42) beraber iş yaptığı Ahmet Kuzgun'u (36) çıkan tartışmada tabancayla vurup öldürdü. Ardından evine gidip eşi Aycan Bozbay (36) ile kızı Serra'yı (4) da öldüren İsmail Bozbay, tabancayı şakağına dayayıp, tetiği çekerek yaşamına son verdi. Bozbay'ın intihar etmeden önce bıraktığı mektupta, ailesini kendisinden sonra perişan olmamaları için öldürdüğünü yazdığı belirtildi.

Ahmet Kuzgun ile ilgili görsel sonucu

lk bilgilere göre 2 çocuk babası  35 yaşındaki işadamı Ahmet Kuzgun yanında çalışan İ.B. ile aralarındaki para alma meselesi yüzünden tartıştı.  Bu tartışma sonrasında  İ.B tartışmanın  ofisten dışarı çıkınca ,Ahmet Kuzgun namaz kılmaya başlar. Bir süre sonra patronunun bulunduğu ofise tekrar giren İ.B iddialara göre patronuna namaz kılarken 3 el ateş ederek kaçtı..

SECCADE ÜZERİNDE: Silah sesini duyan diğer çalışanlarını kapıyı açıp içeri girdiklerinde Ahmet Kuzgun'un seccade üzerinde cansız bedeniyle karşılaştılar..112'ye haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler  35 yaşındaki müteahit Kuzgun'un öldüğünü belirledi.

Olayın ardından ofisten çıkıp Adapazarı Şal Sokak'taki evine giden İsmail Bozbay, burada da katliam yaptı. Minik kızı Serra ile eşi Aycan'ı tabanca ile vurarak öldüren Bozbay, ardından tabancayı şakağına dayayıp tetiği çekerek, yaşamına son verdi.

Ahmet Kuzgun ile ilgili görsel sonucu

İnşaat firmasına gelen çalışanlar, Ahmet Kuzgun'un kanlar içindeki cesediyle karşılaşınca, polise haber verdi. Gelen polis ekipleri, yapılan incelemenin ardından cinayet şüphelisi İsmail Bozbay'ı yakalamak için çalışma başlattı. Bozbay’ın evine giden polisler, içeri girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. Ekipler, İsmail Bozbay ile eşi Aycan Bozbay ile kızları Serra'nın kanlar içindeki cesetlerini buldu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sakarya’da kan donduran olay Patronunu, eşini ve kızını öldürdü…

BIRAKTIĞI MEKTUP BULUNDU

Evde yapılan aramada İsmail Bozbay'ın intihar etmeden önce bıraktığı mektup bulundu. İsmail Bozbay'ın mektupta, Ahmet Kuzgun'dan alacağı olduğunu, ancak Kuzgun'un parayı veremeyeceğini söylediğini, korkutmak isterken Kuzgun'u kazara vurduğunu, ailesinin de kendisinden sonra perişan olmaması için öldürdüğünü yazdığı belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Sakarya’da kan donduran olay Patronunu, eşini ve kızını öldürdü…

TOPRAĞA VERİLDİLER

Sakaryanın Erenler ilçesinde, iş ortağı müteahhit Ahmet Kuzgunu öldürdükten sonra evine gelerek eşini ve kızını öldürüp ardından da intihar eden İsmail Bozbay ve ailesinin cenazeleri Akyazı ilçesine getirildi. İsmail Bozbay, eşi Aycan ve kızları Serranın cenazeleri ağıtlarla karşılanırken, yakınları ayakta durmakta zorlandı.

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camiinde kılınan cenaze namazı sırasında Aycan Bozbayın babası Aydın Toy, kızı ve torunu için gözyaşı dökerken, torununun tabutuna sarılarak, "Pembe rengi çok severdi yavrum" dedi. Aydın Toy damadının tabutuna bakarak , "Yazık oldu hepinize, ne gerek vardı" dedi.

Sakarya’da kan donduran olay Patronunu, eşini ve kızını öldürdü…

Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler Kabakulak Mahallesi Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 28.4.2019 21:43

İLGİLİ HABERLER