Medya
  • 11.6.2008 09:46

KANAL 7 GRUBUNDA ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM... 1 SAAT 'ERKEN BOŞALMA'YI KONUŞTULAR...

İki profesör Kanal 7 Grubu’nda devrim yaptı!

Ülke TV’de bir saat ‘Erken boşalma’yı konuştular

13 yıl önce Kanal 7’de haber sunarak Türkiye’nin ilk türbanlı haber spikeri olarak ün yapan Serpil (Öcalan) Uflaz’ın türbanını çıkarıp sunuculuğa döndüğü Ülke TV’de pazar akşamı yeni bir program başladı.
Kanal 7 Grubu’nun “Haber7” olarak açtığı, sonra da Ülke TV yaptığı kanalın “Mutlu Aile”sinde dinlediklerime inanamadım. Niye mi?
MTM Medya Takip Merkezi’nden programın kaydını alıp, bir kez daha izledim. Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı’nun hazırlayıp sunduğu ve üroloji uzmanı Prof. Dr. İhsan Kahraman’ı konuk ettiği programın adı “Mutlu Aile”ydi ama konuşanların tümü çiftlerin seks yaşamı üzerineydi.
Prof. Dr. Taşçı, canlı yayını şu sözlerle açtı:
“Aileyi geliştirmenin yolu, onu kuran kadın ve erkeğin ilişkilerini geliştirmek ve güzelleştirmekten geçer. Sevgi dolu bir hayata ulaşmak için, aile içindeki ilişkilerin, psikolojik, sosyolojik ve ekonomik boyutlarını geliştirirken, bedensel ve cinsel yönü asla ihmal edilmemelidir.
Cinsellik; insanın mutluluk, başarı ve ilişkilerini derinden etkileyen hayat gerçeğidir. Sağlıklı cinsellikte bireyin ailenin, toplumun güçlü olmasındaki önemli faktörlerden biridir.
Bizler meslek ve toplumsal hayatımızda karşılaştığımız tecrübelerden biliyoruz ki, ülkemizde sıklıkla göz ardı edilen ve dile getirilmeyen aile içinde bir cinsel mutluluk eksikliği söz konusudur.
...İstanbul Tıp Fakültesi’ne başvuran kadınlar arasında yüzde 50’sinin hayatı boyunca hiç orgazmı tatmadığını ifade ettiğini bildirmek isterim.
...Bizler bu eksikliği aile içindeki çatışmalara, çocukların yetiştirilmesinde, problemli aileler içinde gerçekten önemli eksiklikler olduğuna şahit olan bilim adamları ve hekimler olarak bu önemli konuya parmak basmak, toplumu doğru anlamda ahlaki ve bilimsel çerçeve içerisinde bilgilendirmek amacını taşıyoruz.
...Sağlıklı rehberlik yapabilmek için ayıp ve utanma kaygılarını bir anlamda bir kenara bırakmak durumundayız.
...Ergenlik öncesi çocuklarımızı uyarmak ya da ebeveynleri eğer bu konular hakkında bilgi sahibi olmalarını mahsur gördükleri çocukları varsa onları bu saatte ekran başından uzak tutmak konusunda uyarmak zorundayım.
Bu akşam cinsel mutluluk içinde önemli bir yer teşkil eden ve ailenin cinsel mutluluğunu büyük ölçüde etkileyen erken boşalma konusunu ele alacağız.
Bu akşamki konuğumuz üroloji uzmanı Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı. Kendisiyle bu akşam sizleri erken boşalmanın tanımı, nedenleri, irdelenmesi, aile hayatında ve cinsel mutluluk konusunda ortaya çıkardığı problemler ile çözüm yolu konusunda aydınlatmaya çalışacağız.”
Bir saatlik program böyle sürüp gitti.
Pazar akşamı Ülke TV’yi izleyenler; erken boşalma, korunma, ön sevişme, ideal sevişme süresi, haz alma ve geciktirici spreylerin nereye sürülmesi gerektiğine kadar bir hayli seksi bilginin sahibi oldu. Hekimlerin bu konuları ekranlarda açık açık konuşmalarından yanayım.
“O zaman bunu niye yazdın?” derseniz, onu da açıklayayım.
En “modern” kanalların bile cesaret edemediği bu tür konuların Kanal 7 Grubu’nun yeni kanalı Ülke TV’de konuşuluyor olması “devrim” gibi bir şey de ondan...

(Ali Eyüboğlu-Milliyet)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:45

İLGİLİ HABERLER