Yaşam
  • 1.3.2007 00:00

NAOMİ CAMPBELL'DEN KOKAİN İTİRAFI!..

LONDRA - İngiliz süpermodel Naomi Campbell, kokain bağımlılığının kendisini "berbat" hissetmesine neden olduğunu söyledi.


GQ dergisine konuşan Campbell (36), kokaini ilk kez bir Avrupa ülkesinde 24 yaşındayken bir konser sırasında denediğini belirtti. Campbell, "Benim yenilmez olduğumu hissettirdi. Sanki dünyayı fethedebilirmişim gibi. Kendime aşırı güveniyordum. Ancak bu tamamiyle bir yanlış anlamaydı çünkü ertesi gün kalktığınızda herşey bitmiştir ve kendinizi berbat hissedersiniz. Ne kadar fazla ilaç alırsanız o kadar fazla istersiniz. Ve böylece bir bağımlı olursunuz" dedi. Campbell ilaç bağımlılarının polis tarafından hedef alınmaması gerektiğini de belirterek, "Uyuşturucu satıcılarını yakalayın, kullanıcıları değil. Uyuşturcu kullanmak yüzyıllardır devam ediyor, herkes bunu yapıyor" diye konuştu.


Yakın arkadaşı Kate Moss'un uyuşturucu kullandığının ortaya çıkmasıyla ilgili de konuşan Campbell, "Kendine zarar veriyor. Olay ortaya çıktığında, kendine yardım etmek için bir yeri ya da zamanı olmadı çünkü herkes onu izliyordu. Bu zor bir durum" diye belirtti. Campbell, İspanya'da sıfır beden mankenlere yasak getirilmesini ise "gülünç" olarak niteledi.
Hatırlanacağı gibi, yardımcısına cep telefonu fırlatmaktan suçlu bulunan Naomi Campbell, geçen ay 5 gün kamu hizmeti cezasına çarptırılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:25

İLGİLİ HABERLER