Yaşam
  • 1.3.2007 02:45

NURSELİ İDİZ ALKOLÜ FAZLA KAÇIRINCA OYUN OLAYLI BİTTİ!..

Tiyatro Kedi'nin sahneye koyduğu, Hakan Altıner'in yönettiği ve Nurseli İdiz ile Can Gürzap'ın birlikte rol aldığı "Salıncakta İki Kişi" oyununun Uşak'taki gösterimi olaylı bitti. Zaman zaman alkol sınırını aşan ve sansasyonel haberlerle gündeme gelen İdiz'in yine alkolü fazla kaçırması, oyunu güçlükle tamamlaması, ekibi sinirlendirdi. Oyun sonrası kuliste başlayan tartışma, giderek alevlendi.

25 Şubat akşamı gelişen olayda, ilk tepki Can Gürzap'tan geldi. Onun "Uçağa yetişmemiz gerek, sabah erken kalkacağız, artık yatalım" sözleri üzerine, içmeye devam eden İdiz sesini yükseltti. Öfkesine hakim olamayınca da apar topar otelden ayrıldı. Ekip arkadaşlarının "Gitme" demelerine kulak asmayan oyuncu, sabah uçağını beklemek yerine yoldan çevirdiği bir minibüsün şoförüne "Ne kadar para istiyorsan veririm, beni İstanbul'a götür" dedi. İstanbul'a bu minibüsle varan ancak şoföre parasını ödemediği öğrenilen İdiz, aynı gün oyuncu kadrosunda bulunduğu "Şöhret" dizisinin çekimlerine de katılmadı.

Can Gürzap: Turneye devam edeceğim
Nurseli İdiz'in rol arkadaşı Can Gürzap, yaşananların turneyi etkilemeyeceğini ve Türkiye genelinde oyunlarını sahnelemeye devam edeceklerini belirtti: "Turneye çıkmama, oyunu bırakma kararı vermiştim, ama bu kararımdan vazgeçtim. Yarın (bugün) turneye gidiyorum. Elazığ, Malatya ve Kahramanmaraş'ta perde açacağız. Yaşananlarla ilgili konuşmam. İsterseniz tiyatro yetkilileri ya da Nurseli Hanım'la konuşabilirsiniz ama ben susacağım, yetkim yok. Tek söyleyeceğim, perde kapatmak bize yakışmaz."

 

Nurseli İdiz hakkında, 2004 yılında da ''Kınalı Kar'' dizisinden alkol bağımlılığı yüzünden ayrılmak zorunda kaldığı haberleri çıkmıştı.

Can Gürzap, "Yaşananlarla ilgili konuşmam ama turnemiz devam edecek" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:24

İLGİLİ HABERLER