Spor
  • 30.3.2013 22:44

Rakip kazanmayı çok istedi...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç oyunu kontrol ederek başladıklarını vurgulayarak, “Oyunun kontrolü sadece bizdeymiş gibi oynanan bir oyun vardı. Rakip uzun toplarla atak yapmak istiyordu. Bunda da başarılı oldu. Özellikle Alper’in kaptırdığı top ve onun öncesinde diğer bir oyuncumuzun kaptırdığı top, iki kaptırılan topla kalemizde gol gördük. Onun ötesinde baskı yaptık, koştuk, mücadele etmedik diyemem, ama futbolda şöyle bir şey var, kazanma eylemi, kazanmayı ortaya koyacak yüreği ve cesareti göstermek zorundasın. Bugün rakip oyunun başlangıcından itibaren, bizim ayağımızda top varken özellikle mücadelesiyle ve bize yapmış olduğu sertliğini oyun sonuna kadar devam ettirmesini gerçekleştirdi. Biz buna karşılık vermek zorundaydık ve buna karşılık veremedik” dedi.
Eskişehirsporlu oyuncu Mehmet Güven ise, oyunun ilk 20 dakikasında iyi bir oyun oynadıklarını ifade ederek, “Daha sonra Gaziantepspor’un uzun toplarıyla neticeye gittiler. Ondan sonra oyun hakimiyetini kurduk. Fakat ne kadar golü arzulasakta bir türlü gelmedi. Yapacak bir şey yok. Ben Gaziantepspor’u tebrik ediyorum. Bu maçı alıp üst sıraları korumak istiyorduk, fakat olmadı. Artık önümüzdeki hafta maçlarına bakacağız. Önümüzdeki maçları alıp, üst sıraları korumak istiyoruz” diye konuştu.
Eskişehirsporlu oyuncu Özgür Çek de maça iyi başladıklarını aktararak, “İlk 15 dakika istediklerimizi hemen hemen yaptık ama, neticeye gidemedik. Gaziantepspor’da buldukları ilk pozisyonları iyi değerlendirdi. Uzun süredir beraberlik serimiz varda. Bugün galip gelerek, onu değiştirmek istiyorduk. Önümüzde bundan sonra daha zorlu bir fikstür var. Çok zorlu maçlar oynayacağız. Bu maçları kazanarak, Eskişehirspor’u sezon sonuna daha iyi yerlerde görmek istiyoruz takım olarak. Bunu da başaracak, taraftarımız, yönetimimiz ve oyuncularımız var. İnşallah bundan sonraki maçlar istediğimiz gibi olacak” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:44

İLGİLİ HABERLER