Gündem
  • 6.5.2007 19:58

SEZER: "CHP İLE SÜREKLİ GÖRÜŞME KARARI ALDIK"

ANKARA - DSP Genel Başkanı Zeki Sezer CHP ile dün akşam gerçekleşen görüşmede, ''görüşmeleri sürekli kılmak'' kararını aldıklarını belirterek ''Ama bugün ya da başka bir gün görüşmek şeklinde tarihlendirilmiş bir programımız yok'' dedi.
     Sezer, DSP Parti Okulu'ndaki Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesi gazetecilere toplantının içeriğine ilişkin açıklama yaptı.
     Türkiye'nin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyleyen Sezer, Türkiye'de bir yandan dış politikasıyla, Ulusal birliğiyle, laik demokrasi ile ilgili kaygıları arttıracak gelişmeler yaşanırken bir yandan da hızla öne çekilmiş seçimlerin bulunduğunu belirtti. Bu nedenle PM'nin bugün seçim takvimi ile ilgili çalışmaları yapmak üzere toplandığını bildiren Sezer, ''Bugün Parti Meclisi'nin seçim takvimiyle ilgili olarak yasal konularda görüşlerini kararlarını almış olacağız'' diye konuştu.
     İttifaklarla ilgili görüşmelerin her alanda sürdüğünü dile getiren Sezer, DSP'nin ittifak yapmak isteyen tüm partilerin ilgilendiği bir parti olduğunu kaydetti.
     Sezer, şunları kaydetti:
     ''Biz de Türkiye'nin çıkışı için geniş kapsamlı bir güç birliğinin önemli olduğunu düşünüyoruz. En yetkili kurulumuz olan parti meclisimizin, bugün Türkiye'nin önümüzdeki dönemde önünü açacak parti olan partimizin de önünü açacağına güveniyorum.'' Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:26

İLGİLİ HABERLER