Spor
  • 5.5.2023 13:50

Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop birbirine girdi!

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığı haberi, gündeme bomba gibi düşmüştü. TFF yönetiminin Kuntz'un ardından son olarak Trabzonspor'da görev yapan Abdullah Avcı ile görüşüp anlaştığı iddia edilmişti. Bu gelişmelerin ardından Milli Takımlar Eski Yönetici Selim Soydan, SABAH Spor Müdürü Murat Özbostan'a milli takımlarda yaşanan krizin perde arkasını açıkladı.A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığı haberi, gündeme bomba gibi düşmüştü. TFF yönetiminin Kuntz'un ardından son olarak Trabzonspor'da görev yapan Abdullah Avcı ile görüşüp anlaştığı iddia edilmişti. Bu gelişmelerin ardından, milli takımlarda yaşanan krizin perde arkasını SABAH Spor açıklıyor... İşte Hamit Altıntop ile Stefan Kuntz ile yaşananlar ve tüm gelişmeler...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yolların ayrılığı haberi, Türk futbol kamuoyunda bomba etkisi yaratmıştı.TFF'nin Stefan Kuntz'la yollarını ayırdıktan sonra göreve Abdullah Avcı'yı getireceği ve tecrübeli çalıştırıcının ekibinin dahi hazır olduğu belirtilmişti.TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, çıkan bu haberleri yalanlamış ve "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil. Stefan Kuntz ile yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Selim Soydan'ın SABAH Spor Müdürü Murat Özbostan'ın sorularına verdiği yanıtlar şöyle;

"GALATASARAY AVANTAJI KAYBEDERSE ŞAŞIRIRIM"

Murat Özbostan: Yarış devam ediyor. G.Saray 3 puan önde. F.Bahçe takipte, Beşiktaş müthiş bir hava yakaladı. Kalan maçlara bakarsanız; şampiyon kim olur bize söyleyebiliyor musunuz?Selim Soydan: G.Saray hâlâ favori ve şu noktadan avantajını kaybederse çok şaşırırım. Okan Buruk tecrübesiz ama Erden Timur ve Dursun Özbek çok akıllı iki yönetici. Durumu kontrol altına alabilirler. Ben her halükârda iş son maça kalırsa ipi F.Bahçe'nin göğüsleyeceğine inanıyorum. Beşiktaş ise geç açıldı. Ancak şansları yok denecek kadar az.

Güncellenme Tarihi : 5.5.2023 13:53

İLGİLİ HABERLER