Gündem
  • 20.1.2013 14:22

''Şubat'ta atama yoksa oy da yok''

GAZİANTEP - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Beşler Grub'a ait nişasta ve yem fabrikasının açılışında, bu tür açılışları gördükçe gururlandıklarını, istihdam kapıları açıldıkça heyecanlarının da arttığını söyledi.

Erdoğan, milletin temsilcileri olduklarını belirterek, şöyle devam etti:

''Biz bu bu ülkede birliğin, beraberliğin dayanışmanın sigortasıyız. Böyle bu yola çıktık. Spekülasyonlara prim vermedik. Bundan sonrada vermeyeceğiz. Bu ülkede ulusalcı geçinenler önümüzü kesmeye çalıştılar, kesemediler, kesemeyecekler. Ulusalcıların uzantısı olmaya aday olanlar bizden bir şey beklemesin, bulamayacaklar. Bunu da özellikle söylüyorum. Biz milletin temsilcisiyiz. Bizim rotamızı siz çizdiniz, bu yolda da yürümeye devam edeceğiz.''

Bu arada açılış töreninden bir kişinin ''Şubat'ta atama yoksa oy da yok'' sözüne karşılık, Başbakan Erdoğan, ''Kusura bakmayın, bir şey söylediysek, ne söylediysek o olur, başkası olmaz. Sağ ol, o oy senin olsun. Biz öyle spekülasyonlara girmeyiz. Al onu kendine sakla. Tamam kendine sakla. Sen vermen gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli, bak burada görüyorsun. Sen kendine sakla'' diye konuştu.

Suriye halkı zulme karşı direniyor

Başbakan Erdoğan, Suriye halkının bir zulme karşı direndiğini belirterek, ''Suriye halkı haklarını elinden alan bir diktatöre karşı haklarını geri alma mücadelesini veriyor. Suriye halkı insanca yaşamanın, barışı her yerde, her şartta yaşamanın özlemi içerisinde. Bu özlemi duyanlara terörist muamelesi yapmak, onları terörist olarak görmek hiçbir izahı olmayan yaklaşım tarzıdır'' şeklinde konuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER