Spor
  • 3.11.2014 21:53

Tolga Zengin’in sakatlığı ciddi mi

İşte Karanlık’ın söz konusu 3 futbolcu hakkındaki değerlendirmeleri:

“SOSA BEKLEDİĞİMİZDEN ÇABUK İYİLEŞTİ”

Sakatlığının ardından, Fenerbahçe maçı ile sahalara geri dönen Arjantinli futbolcu Jose Sosa ile ilgili konuşan Ertuğrul Karanlık, Sosa’nın maçın ardından herhangi bir şikayetinin olmadığını söyleyerek, “Jose Sosa’nın sakatlığı ile ilgili basında yanlış bilgiler vardı. Jose Sosa’nın, Balıkesirspor maçında sol diz iç yan bağı koptu. Bu sakatlığın 10-12 hafta arası iyileşme süresi vardır. Bu benim veya herhangi bir kişinin görüşü değil, literatürde böyledir. Sağlık ekibi olarak çok yoğun çalıştık ve Jose Sosa’yı takıma beklediğimizden daha kısa sürede teslim ettik. Açıkçası bu kadar çabuk olacağını ben de tahmin etmiyordum. Sosa, tam 24 gün sonra takımla çalışmalara başladı ve dün ikinci yarı oynadı. Sosa’yı takıma bu kadar kısa bir sürede verdiğimiz için, sağlık ekibi olarak mutluyuz” dedi.

“TOLGA ZENGİN’İN MR’INI ÇEKTİRECEĞİZ”

Takım Kaptanı ve kaleci Tolga Zengin hakkında bilgi veren Ertuğrul Karanlık, “Tolga Zengin sağ omuzundan bir problem yaşadı ve gereken müdahaleyi anında yaptık ve maçı tamamladı. Bugün kontrol amaçlı, sağ omuzunun MR’ını çektireceğiz. Ben büyük bir problem olacağını tahmin etmiyorum ama MR’ın sonucuna göre konuşmak daha doğru olacaktır” ifadelerini kullandı.

“SERDAR KURTULUŞ, PERŞEMBE GÜNÜ SAHADA OLABİLİR”

Son olarak Serdar Kurtuluş’un sağlık durumu hakkında da bilgi veren Ertuğrul Karanlık, şu şekilde konuştu:

‘Serdar Kurtuluş da hızlı bir şekilde iyileşti. Bugün bize herhangi bir sıkıntısının olmadığını ve takımla çalışmak istediğini söyledi. Perşembe günü hoca görev verirse Partizan karşısında sahada olabilir.’

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:34

İLGİLİ HABERLER