Spor
  • 21.2.2008 10:42

TS'Lİ UMUT VE ÇAĞDAŞ'TAN İDDİALI AÇIKLAMALAR ...

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON  - Turkcell Süper Lig'de son 3 haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor'da futbolcular Umut Bulut ve Çağdaş Atan, Vestel Manisaspor maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, son haftalarda yakaladıkları çıkışı Vestel Manisaspor karşısında da sürdürmek istediklerini belirterek, bu maçı da kazanacak güçte olduklarını söyledi. Son haftalarda iyi futbol oynadıklarını kaydeden Umut, "Vestel Manisaspor karşısında yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Rakibimiz karşısına ciddi bir şekilde çıkıp 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Takım halinde iyi oynadığımız zaman, iyi mücadele ettiğimiz0 zaman her takımı yenebilecek güçteyiz. Bunu da son haftalarda oynadığımız futbolla gösteriyoruz. Vestel Manisaspor'un durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız" dedi.

Güzel bir galibiyet serisi yakaladıklarını ifade eden Umut Bulut, göreve gelen yeni yönetimin takıma ve camiaya yeni bir hava kattığını da dile getirdi.
Bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Çağdaş Atan ise takım olarak iyi bir kenetlenme yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Antalya'da yaptığımız 9 günlük kampın bize çok faydası oldu. Son 3 maçtır iyi sonuçlar alıyoruz. Yakaladığımız bu seriyi hiç bozmadan, mümkünse sezon sonuna kadar oynayacağımız maçların tümünü kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Vestel Manisspor maçı bu maçlardan bir tanesi. Rakibimizin konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim herkese aynı tarifeyi uygulamamız gerekiyor. Alt sıralardaki takımların durumları iyi değil, 11-12 takım düşme potasında, o yüzden biz elimizden gelen mücadeleyi gösterip
kazanmak istiyoruz."

Avrupa kupalarına katılmayı çok arzuladıklarını söyleyen Çağdaş, "Kayserispor ile aramızdaki puan farkı fazla, ama biz tüm maçlarımızı kazanıp onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu sezon bizim için iyi bir yıl olmadı. Önümüzdeki sezon inşallah daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:45

İLGİLİ HABERLER